Politica de returnare/ retragere din contract a utilizatorului final

Prezentare generală

Politica noastră de rambursare și returnare durează 30 de zile. Dacă au trecut 30 de zile de la achiziție, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb complet.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care ați primit-o. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Mai multe tipuri de mărfuri sunt scutite de a fi returnate. Nu se pot returna bunuri perisabile precum alimente, flori, ziare sau reviste. De asemenea, nu acceptăm produse care sunt bunuri intime sau sanitare, materiale periculoase sau lichide sau gaze inflamabile.

Articole care nu se returnează/rambursează:

  • Carduri cadou
  • Produse software descărcabile
  • Unele articole de sănătate și îngrijire personală

Pentru a completa returnarea, avem nevoie de o chitanță sau o dovadă de cumpărare.

Vă rugăm să nu trimiteți achiziția înapoi către producător.

Există anumite situații în care se acordă numai rambursări parțiale:

  • Carte cu semne evidente de utilizare
  • CD, DVD, bandă VHS, software, joc video, casetă sau disc de vinil care a fost deschis.
  • Orice articol care nu se află în starea sa inițială, este deteriorat sau lipsește piese din motive care nu se datorează erorii noastre.
  • Orice articol returnat la mai mult de 30 de zile de la livrare
Rambursări

Odată ce returnarea dvs. este primită și verificată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom notifica cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Dacă sunteți aprobat, atunci rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei de plată inițiale, într-o anumită perioadă de zile.

Rambursări cu întârziere sau lipsă
Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi din nou contul dvs. bancar.

Apoi contactați compania dvs. de card de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. va fi publicată oficial.

Apoi contactați banca dvs. Există adesea o perioadă de procesare înainte de a fi publicată o rambursare.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, contactați-ne la {adresa de e-mail}.

Articole de vânzare
Doar articolele cu preț obișnuit pot fi rambursate. Articolele de vânzare nu pot fi rambursate.

Schimburi

Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să îl schimbați pentru același articol, trimiteți-ne un e-mail la {adresa de e-mail} și trimiteți articolul dvs. la: {adresa fizică}.

Cadouri

Dacă articolul a fost marcat ca cadou atunci când ați cumpărat și livrat direct către dvs., veți primi un credit cadou pentru valoarea returnării. După primirea articolului returnat, vi se va trimite un certificat cadou.

În cazul în care articolul nu a fost marcat ca cadou atunci când a fost achiziționat sau dacă cadoul care a primit-o a primit livrarea către ei înșiși pentru a vi-l oferi mai târziu, vom trimite o rambursare cadoului și vor afla despre returnarea dvs.

Livrare & Returnare

Pentru a returna produsul, trebuie să trimiteți produsul prin poștă la: adresa fizică afișată la contact.

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de expediere pentru returnarea articolului. Costurile de transport nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul expedierii de returnare va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru a vă ajunge la produsul schimbat poate varia.

Dacă returnați articole mai scumpe, puteți lua în considerare utilizarea unui serviciu de expediere urmărit sau achiziționarea unei asigurări de expediere. Nu garantăm că vom primi articolul returnat.

Nevoie de ajutor?

Contactați-ne la office@worksmart.ro pentru întrebări legate de rambursări și returnări.

Shopping Cart